Marja van Riemsdijk werkt al 39 jaar bij de Albert Heijn in Doorn, haar collega Jan Scherpenisse 41 jaar. Zij mochten de vernieuwde winkel officieel openen.
Marja van Riemsdijk werkt al 39 jaar bij de Albert Heijn in Doorn, haar collega Jan Scherpenisse 41 jaar. Zij mochten de vernieuwde winkel officieel openen. The Arrows - Martin Hols

Vernieuwde Albert Heijn Doorn geopend: ‘Klanten vinden alles erg mooi’

22 maart 2023 om 12:34 Winkels

DOORN De verbouwing van de Albert Heijn in Doorn is afgerond. Dinsdag om 11.00 uur ging de winkel weer open. Supermarktmanager Ron Mooijweer en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten. ,,Klanten vinden alles erg mooi geworden en zijn blij met het grotere versaanbod.” 

De winkel heeft voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 4.000 euro aan Voedselbank Utrechtse Heuvelrug geschonken. ,,Heel fijn dat we deze organisatie extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Dorpsstraat 25 in Doorn is open op maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is met de blauwe schijf gratis.

Meteen na de opening gingen veel klanten de winkel in.
Het nieuwe versplein in de Doornse supermarkt.
Het aantal zelfscankassa's is uitgebreid naar vijftien.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie