Deuren winkels en terrassen open: ‘Koop lokaal, we staan voor u klaar’

29 apr, 11:22 Winkels Coronavirus
Wilco Willemse
De winkels zijn er klaar voor. Koop lokaal!
De winkels zijn er klaar voor. Koop lokaal!

AMERONGEN/LEERSUM De coronamaatregelen staan versoepelingen toe in zogenaamde niet-essentiële winkels. Daar hoeft nu geen afspraak meer te worden gemaakt. Ook de buitenterrassen van de horeca kunnen weer open, zij het met flinke beperkingen. Een kleine, maar belangrijke en noodzakelijke stap vooruit. Hiermee lijkt de weg ingeslagen naar een opener samenleving. Ondernemers en hun klanten snakken naar de vrijheid om weer vrij te kunnen kiezen.

Dat geldt ook voor Marja Spijker van Niessen Mode in Leersum: ,,We voelen ons flink gesteund door onze klanten. Zij wisten ons goed te vinden, maar het is fijn dat we onze deur weer wijd open kunnen zetten. We kunnen maximaal twintig mensen tegelijk in de winkel hebben. We mogen nog geen koffie schenken en geen events aanbieden. Door de beperkingen zijn we veel meer gebruik gaan maken van onze ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.