Verhuizing van Driebergse weekmarkt is ‘lastig’

20 apr, 15:26 Winkels
Pixabay
Afbeelding

DRIEBERGEN Een aantal plaatselijke ondernemers ziet de weekmarkt het liefst verplaatst naar het pleintje aan De Lei, nabij het begin van de Traaij. Maar wethouder Rob Jorg (VVD) ziet haken en ogen. Zo zou de gewenste uitbreiding van branches en kraamhouders het lastig maken, om een verhuizing van de markt naar die locatie te verwezenlijken.

Ook heeft de gemeente plannen om het plein voor boekhandel Baas te vergroenen, in verband met de klimaatverandering. Maar volgens wethouder Jorg is er nog geen besluit genomen over de eventuele verplaatsing van de markt. Hij reageerde daarmee op vragen van het Driebergse commissielid Gijsbert Doornenbal (SGP).

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.