PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit de Utrechtse Heuvelrug

‘Verenigingshelden’ in het zonnetje gezet op sfeervolle reünie SVMM

Verenigingen
Foto: Rinus van Denderen
11 mei 2022, 08:02
Ereleden en leden van verdienste vlnr Jeroen Kiesling, Hennie Zweekhorst, Ruud Hartdveld, Ria de Groot, René Gadellaa en Lex Minke.
Ereleden en leden van verdienste vlnr Jeroen Kiesling, Hennie Zweekhorst, Ruud Hartdveld, Ria de Groot, René Gadellaa en Lex Minke.
MAARN

Een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) voor SVMM bestuurder Helmert Lockhost. Deze werd hem zaterdag uitgereikt en opgespeld door wethouder Rob Jorg. Een kroon op het vrijwilligerswerk van deze op en top verenigingsman, die in tal van functies zowel binnen als buiten de vereniging zijn sporen verdiende. Te midden van familie en tijdens de reünie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van SVMM, straalde deze Koninklijke Onderscheiding nog meer sentiment en gevoelswaarde uit.

Tijdens de openingsbijeenkomst in het kader van het 75-jarig bestaan van SVMM afgelopen zaterdag, heeft verenigingsvoorzitter Gerd de Kruif ruim aandacht besteed aan het vrijwilligerskorps dat vanaf de oprichting op 7 mei 1947 tot en met nu en ook in de toekomst met veel passie en inzet in de weer is geweest om de vereniging naar het het gewenst..

Deel dit artikel via:
advertentie