Plantjesactie van scouting Maarn kan doorgaan

22 apr, 14:14 Verenigingen
Monique José Timmermans
De leden van scouting Ridder Fulco komen zaterdag in Maarn en Maarsbergen aan de deur voor de plantjesactie.
De leden van scouting Ridder Fulco komen zaterdag in Maarn en Maarsbergen aan de deur voor de plantjesactie.

MAARN/MAARSBERGEN Met het zonnige weer hebben ze er helemaal veel zin in. De jongens en meisjes van scouting Ridder Fulco komen zaterdag 24 april vanaf 13.00 uur langs de deuren voor de jaarlijkse plantenactie. ,,We hebben er goed over nagedacht wat er wel en niet kan binnen de corona-maatregelen en kunnen de verkoop op een veilige manier organiseren.”

Zo hebben de kinderen een anderhalve meter lang ‘bloemenkleedje’ bij zich zodat ze niet te dicht bij de deur komen. ,,En wie niet aan de deur wil kopen kan vooraf bij de scouting bestellen en digitaal betalen, dan brengen we de plantjes alleen langs. Ook staat er zaterdag een verkoopkraam bij Boek & Koek gevuld met vrolijk zomergoed. Alle plantjes - hang- en sta-geraniums, fuchia’s en milli..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.