'Ik neem vakantiedagen op om mijn vrachtwagen te poetsen'

25 juli 2020 om 10:30 Uitderegio Eigen foto
Mark van Beek uit Lunteren met de Scania S650.
Mark van Beek uit Lunteren met de Scania S650.

REGIO Mark van Beek (31) staat komend weekend in de finale van de verkiezing 'Mooiste Truck van Nederland'. De inwoner van Lunteren liet met zijn vrachtwagen in de categorie 'Huif/Gesloten Vervoer' al ruim 275 concurrenten achter zich. Daardoor heeft hij sowieso een podiumplaats te pakken. Zaterdag volgt de finale en daarom is het deze week poetsen, wassen en polijsten. ,,Ik ben trots dat ik al zover ben gekomen en ga mijn uiterste best doen om te winnen."

De verkiezing, een jaarlijks initiatief van het Truckstar Fotojaarboek, vindt normaal gesproken plaats tijdens het Truckstar Festival op TT Circuit Assen. De editie 2020 stond gepland op 25 en 26 juli, maar corona bepaalde anders. Het festival mag dan wel afgelast zijn; de verkiezing gaat 'gewoon' door. ,,Op een geheime locatie, want ze zijn ban..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.