Het Slotplein van Slot Zeist als Pop Up BBQ locatie
Het Slotplein van Slot Zeist als Pop Up BBQ locatie Your Epic Fotografie

Slot Zeist Sunny Saturday Pop Up BBQ op zaterdag 18 juli

16 juli 2020 om 15:40 Recreatie Deel je nieuws

Naast de inmiddels zeer succesvolle ‘Slottuin Picknick’, introduceert Slot Zeist deze zomer de Slot Zeist ‘Sunny Saturday Pop Up BBQ’. Op zonnige zaterdagen verzorgt Brasserie Slot Zeist een gezellige Pop Up BBQ op het Slotplein terras. Aanstaande zaterdag 18 juli is het weer zover! Voor de 2e maal vindt de ‘Sunny Saturday Pop Up BBQ’ plaats op het Slotplein terras. Je kunt genieten van heerlijke Black Angus hamburgers en sateetjes van de grill, maar er zijn ook heerlijke vegetarische gerechten.

De barbecue zal branden tussen 17.00 en ca. 20.00 uur. Wil je aanschuiven? Reserveer dan wel even. Op die manier kunnen de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig worden nageleefd, want hoe groot het Slotplein ook is; vol is vol.

Gin & Tonic en lekker schepijs

Het grote Slotplein vormt een unieke entourage voor een zomerse barbecue. De grandeur van het pand geeft de barbecue een bijna adellijk tintje, maar in je fiets-  en wandeloutfit of bermuda met flip flops zul je je prima op je gemak voelen. Voor de liefhebbers: er worden ook koele Gin & Tonics geschonken en wie aan het eind van de BBQ nog ruimte over heeft, kan bij de Slot Zeist ijskar nog een lekker schepijsje kopen.

Social Media

Wil je weten wanneer de volgende Sunny Saturday Pop Up BBQ plaatsvindt, houd dan de social media van Slot Zeist in de gaten. Er is namelijk geen planning en per week wordt bekeken of het weer en de agenda van Brasserie Slot Zeist een Sunny Saturday BBQ toelaat.
Meer informatie: www.slotzeist.nl | Reserveren: telefonisch 030-7210600 of per mail: info@slotzeist.nl

advertentie
advertentie