Operazangeres Ravelli pakt draad weer op: ‘Ik ben er weer helemaal klaar voor’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Operazangeres Ravelli pakt draad weer op: ‘Ik ben er weer helemaal klaar voor’

12 sep, 07:30 Podiumkunsten
John Beringen
Tania Ravelli: ,,Ik kan en mag mijn stem weer laten horen."
Tania Ravelli: ,,Ik kan en mag mijn stem weer laten horen."

DOORN Zang en muziek vormen de rode draad in het leven van Tania Ravelli, van beroep operazangeres. Ze trad op in grote operatheaters en vertelt hoe haar indrukwekkende carrière ooit begon die door omstandigheden werd onderbroken. Inmiddels heeft ze alles weer opgepakt en maakt ze haar rentree.

,,Mijn muzikale aanleg heb ik wellicht geërfd van mijn vader”, laat Ravelli weten. ,,Hij was gitarist in een jazz- en popband en ikzelf speelde als kind al dwarsfluit; daarnaast kon ik al heel jong goed zingen. Nou woonde ik in mijn schooljaren in Ede en daar gingen iedere zondag naar de kerk. Daar heb ik vaak samen met hem opgetreden, maar ook op feestjes en voor de gemeenteraad. Maar we trade..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.