Syb van der Ploeg concert 29 november Veenendaal
Syb van der Ploeg concert 29 november Veenendaal eigen beheer Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg theaterconcert in Veenendaal

Podiumkunsten Deel je nieuws

Vrijdag 29 november a.s. komt de Friese zanger en voorman van de band ‘De Kast’, Syb van der Ploeg samen met pianist Wiebe Kaspers naar Veenendaal. In de grote zaal van het Ontmoetingshuis geeft hij een uniek theaterconcert waarin hij zingt, musiceert én vertelt.

Concert en boek

In anderhalf uur tijd neemt Syb u mee op reis langs zijn muzikale carrière, en zoomt hij in op het onlangs door hem geschreven en gepubliceerde boek 'Leven voor muziek en sport'. Syb over zijn boek: “Sport en muziek hebben mij door tegenslagen geholpen en mijn leven enorm verrijkt. Ze hebben mij ontzettend veel creativiteit, inspiratie en levenslust gegeven. Daar ben ik dankbaar voor en dat wil ik graag overdragen met dit boek.”  En zo komt in de voorstelling dus ook zijn andere passie ‘sport’ voorbij. Met muziek doorspekt weet hij anekdotes naar voren te halen waar iedereen zich in herkent. Liedjes die herinneringen brengen aan gouden sportmomenten of juist dramatische missers. Met muziek doorspekt weet hij anekdotes naar voren te halen waar iedereen zich in herkent. Een avond topentertainment dichtbij huis! Het boek is na afloop te koop en wordt door Syb gesigneerd!

Over Syb

De energieke Fries is eigenzinnig in de keuzes die hij maakt, waarbij muziek zijn manier van leven is. Een veelzijdig muzikant met een dijk van een stem, die met emotie en passie doet wat hij niet laten kan. In 1997 landelijk bekend geworden met 'De Kast' met het nummer ‘In Nije Dei’, waarna vele grote successen volgden. De laatste jaren is hij actief in de gelegenheidsformatie ‘The Best of Britain’, in ‘Motel Wet Coast’ en andere projecten. Deze maanden is hij ook te zien met zijn band ‘De Kast’ in onder andere het Afas theater.

Nu dus solo te zien: vrijdag 29 november, 20.00 uur in Veenendaal.

Ontmoetingshuis - Spiesheem 54 - 3907 NJ Veenendaal. Kaarten à € 16,50 verkrijgbaar via www.ontmoetingshuis.nl of een half uur voor aanvang aan de zaal.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 3 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 21 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01