Afbeelding
Blokhutwinkel.nl

8 x de meest gekozen blokhut

4 mei 2023 om 14:42 Partnercontent

Blokhutten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden om extra leef- of opslagruimte te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en dienen als tuinkantoor, speelruimte voor kinderen, logeerkamer of zelfs als extra woonruimte. 

Genoeg redenen om een blokhut aan te schaffen. Bij Blokhutwinkel.nl vindt u meer dan 10.000 blokhutten & tuinhuizen

Hampshire (Lounge)

Hampshire Lounge is een geliefde blokhut onder de mensen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen in hun tuin. Het heeft een groot terras aan de voorkant en ramen aan de zijkanten die zorgen voor veel natuurlijk licht. De binnenkant is ruim en biedt voldoende ruimte voor meubels en decoraties. 

New York (Lounge)

De New York Lounge is duurzaam en gaat daardoor makkelijk vele jaren mee. Daarnaast is de blokhut voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor een aangename temperatuur op de wat frisse dagen. Al met al is de New York Lounge een uitstekende keuze voor wanneer u op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle blokhut om te ontspannen.

Oregon (Lounge)

De binnenkant van de Oregon Lounge is ruim en biedt talloze mogelijkheden om deze in te richten met meubels en decoraties naar uw smaak. De blokhut heeft een duurzame en stevige constructie. Bovendien is de blokhut voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor goede isolatie en een aangename temperatuur binnen, ongeacht het weer buiten.

New Jersey (Lounge)

De New Jersey Lounge is een blokhut die populair is vanwege zijn unieke ontwerp. Het heeft een groot terras aan de voorkant en aan de zijkanten grote ramen. De binnenkant is ruim en biedt veel mogelijkheden om meubels en decoraties toe te voegen. Het wordt geleverd met dubbele beglazing en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Outback geïmpregneerd

De Outback geïmpregneerd is een populaire blokhut voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout, wat betekent dat het behandeld is om het te beschermen tegen weersinvloeden en insecten.

Outback douglas

De Outback douglas is een geliefde blokhut vanwege zijn duurzaamheid en robuuste uitstraling. Het is gemaakt van douglashout, wat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. De binnenkant is ruim en biedt veel mogelijkheden om meubels en decoraties toe te voegen.

Norfolk (Lounge)

De Norfolk Lounge is een blokhut, uitstekend geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een tuinkantoor of een extra slaapkamer.  De blokhut wordt geleverd met dubbele beglazing en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Michigan

De Michigan is een populaire blokhut voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctionele ruimte. De binnenkant is ruim en biedt veel mogelijkheden om te decoreren met meubels en andere decoraties. Het wordt geleverd met dubbele beglazing en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Montana (Lounge)

De Montana Lounge is een blokhut perfect voor mensen die op zoek zijn naar een grote en ruime blokhut. Het heeft een groot terras aan de voorkant en aan de zijkanten grote ramen. Kortom, deze accommodatie biedt alle comfort en gemak die u nodig hebt. 

Blokhutwinkel

Helemaal overtuigd om een blokhut aan te schaffen? Neem dan een kijkje bij Blokhutwinkel.nl. Hier vindt u een breed aanbod blokhutten, veranda’s, tuinkamers, carports en meer van de hoogste kwaliteit. Op zoek naar inspiratie? Kom langs bij de grootste showroom met blokhutten van Europa, gewoon in Zutphen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie