Afbeelding
Foto: Pexels

De leukste winterschoenen voor dames

1 december 2021 om 07:24 Partnercontent

Met de winter voor de deur is het verstandig om een blik te werpen op jouw schoenen. Waarom? Omdat het in dit seizoen behoorlijk koud kan worden. Reden genoeg om warme schoenen aan te trekken als je de deur uit gaat. Winterschoenen moeten overigens niet alleen warm zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien. Daarom is het vinden van deze schoenen vaak geen gemakkelijke opgave. Om jou een handje te helpen, lichten we in deze tekst een aantal leuke winterschoenen voor dames uit.

Sneakers

Veel vrouwen dragen tegenwoordig sneakers. Niet gek, want deze schoenen hebben een leuke uitstraling. Bovendien zien ze er ook nog eens stoer uit en kun je ze goed combineren met diverse outfits. Toch worden sneakers niet altijd gezien als geschikte schoenen voor de winter. Dit komt vooral doordat ze vaak van stof gemaakt worden. Het gaat in dat geval niet om waterdichte schoenen. Er zijn overigens ook sneakers die van andere materialen gemaakt worden, zoals leer. Deze schoenen zijn lekker warm en waterdicht, waardoor ze geschikt zijn voor de winter.

Laarzen

Draag je liever geen sneakers in de winter? Dan zijn laarzen misschien meer iets voor jou. Dit schoeisel is vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld hoge laarzen kopen, maar ook enkellaarsjes. In de winter zijn hoge laarzen ideaal. Doordat jouw benen ook gedeeltelijk in de laarzen vallen, blijven deze ook lekker warm. Ben je nog op zoek naar geschikte laarzen voor de wintermaanden? Bekijk alles over outdoor laarzen op Tinki.

Winter boots

Zoek je winterschoenen die je op koude en/of natte dagen prima kunt dragen in de buitenlucht? Kijk dan eens naar de winter boots voor dames van ZOO Footwear. Deze winterschoenen zijn voorzien van een speciaal membraan, waardoor er geen water in kan komen. Daarbij komt dat jouw voeten op temperatuur blijven als je deze winterschoenen koopt. Het voetbed is bovendien uitneembaar, waardoor je er jouw eigen (orthopedisch) voetbed in kunt plaatsen. En als klap op de vuurpijl hebben deze winterschoenen voor dames ook nog een leuke uitstraling.

advertentie
advertentie