Afbeelding
Sven van der Vlugt

Geef de trap in uw bedrijfspand een nieuwe uitstraling met traprenovatie

Partnercontent

Bent u in het bezit van een bedrijfspand en doet u er van alles aan om de uitstraling van het interieur up to date te houden? Het onderhouden van de vloer, het schilderen van de wanden en het plaatsen van fraaie meubels, zijn zaken die daarbij voor de hand liggen. Maar hoe is het gesteld met de trap in uw pand? Hoewel dit een object is waar u dagelijks meerdere keren op- en afloopt, is de kans groot dat dit niet direct een blikvanger is. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Daarom stellen we u graag voor aan Stairz Traprenovatie uit Lisse. De vakkundige monteurs van deze specialist transformeert zowel open trappen als dichte trappen tot echte eyecatchers, en is actief in heel Nederland en België. Een trap renoveren in uw bedrijfspand? Ontdek de aangename werkwijze van Stairz in dit artikel.

Bijzondere expertise

Bij traprenovatie hanteren de vakkundige monteurs van Stairz uiteenlopende methoden. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit een volledige renovatie of een enkelzijdige renovatie. Dichte trappen worden gerenoveerd met behulp van sluitlijsten, stootborden en overzettreden. Het is ook mogelijk om een open trap dicht te laten maken. Met deze optie kunt u besparen op stookkosten en extra opbergruimte creëren onder de trap. Het dichtmaken van een open trap is ook een goede mogelijkheid om een gevaarlijke open trap een stuk veiliger te maken. Het renoveren van een open trap vraagt om vakkundige montage, een ultieme afwerking en bijzondere expertise. Dat komt doordat alle onderdelen van een open trap zichtbaar zijn en dus moet elk onderdeel perfect worden gemonteerd en afgewerkt. Het gaat daarbij om zowel de achterzijde, voorzijde, trapwangen en balusters als de palen en de leiwang.

Aangename werkwijze

Overweegt u om de trap in uw bedrijf te laten renoveren? Dan is het een prettige wetenschap dat de specialisten van Stairz vrijblijvend langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te laten zien. U wordt tegelijkertijd geïnformeerd over het duidelijke stappenplan van de specialist in traprenovatie. Daarin komt als eerste de traprenovatie prijs aan bod die verrassend voordelig kan uitvallen. Bovendien geeft Stairz maar liefst twintig jaar garantie op traprenovatie. Ten tweede kunt u een datum plannen voor de renovatie van de trap en bespreekt de monteur met u de details en de voorbereidingen. Moeten er bijvoorbeeld kraaklatten worden weggehaald, wilt u de zijkanten van de trap ook laten bekleden of moet er eerst vloerbedekking worden verwijderd? Ook klussen van die aard kunt u door vakmensen van Stairz laten uitvoeren. Net zoals het installeren van verlichting onder de treden, het schilderen van de trap en het aanbrengen van fraaie trapleuningen.

Hebben we u overtuigd en wilt u graag mooie voorbeelden van traprenovatie zien? Op de website van Stairz Traprenovatie treft u bij de referentieprojecten onder meer de foto’s van de traprenovatie in het bedrijfspand van Coatingvloer. De specialisten van Stairz hebben de trap op die locatie voorzien van een prachtige nieuwe look. De bezoekers en medewerkers lopen er met plezier op en af!

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onderzoekers vragen politieke uitspraak over supermarktplein 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 18 aug, 07:14
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36