Afbeelding
Kerkkoor Driebergen

emotionele start nieuwe seizoen kerkkoor driebergen

18 september 2023 om 22:44 Overig Deel je nieuws

De eerste repetitieavond, daar wordt altijd erg naar uitgekeken. Fijn om elkaar weer te zien, even lekker bijkletsen en dan fijn zingen met elkaar. Dit zangjaar hebben we ook nog twee jubilarissen, allebei alweer 55 jaar bij ons prachtige koor. 

Helaas echter heeft onze dirigent Wouter Harbers besloten zijn carrière verder te richten op zijn pianoconcerten, met name zijn koffieconcerten. Hij kan hij ons niet meer de enthousiaste begeleiding bieden die we verdienen. De schrik van de koorleden was groot, maar gelukkig zijn we een sterke hechte groep en gaan we op zoek naar een nieuwe dirigent. We hopen dat er zich snel een nieuwe, hopelijk net zo’n enthousiaste en begaafde dirigent bij ons meldt.

Gelukkig heeft het koor ook reden voor een feestje: er zijn twee jubilarissen Joop van Schuppen (bas) en Rijk Bos (tenor), beiden 55 jaar lid van ons ( alweer 81-jarige) koor. We hebben ze even mooi in het zonnetje gezet. Ze gaan naar huis met een prachtige bos bloemen en de koorleden hebben een extra lekkere traktatie bij de koffie gehad.

Om de periode van 8 jaar dirigeren van Wouter af te sluiten, gaan we op zijn verzoek, het mooie Oratorium JOZEF, gecomponeerd door Marco den Toom, instuderen. We willen dit dan feestelijk uitvoeren op vrijdag 10 november om 20.00 uur in de Grote Kerk Driebergen.

Natuurlijk zijn wij naast een nieuwe dirigent ook altijd blij met nieuwe koorleden. We nodigen iedereen uit om eens op onze website te kijken www.kerkkoordriebergen.nl  en/of een repetitie bij te wonen, mogelijk wordt u dan net zo enthousiast als wij en natuurlijk zien we u ook graag bij de uitvoering van JOZEF op 10 november.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie