Elk half uur werd het papier een kwart slag gedraaid voor een evenwichtige verdeling van de verschillende technieken
Elk half uur werd het papier een kwart slag gedraaid voor een evenwichtige verdeling van de verschillende technieken Louise Pelder

Maarnse Tekenbende vertoont zijn kunsten.

18 september 2023 om 22:14 Overig Deel je nieuws

Op 13 oktober is weer een opening van een nieuwe expositie in Dorpscafe De Buren in het dorpshuis in Maarn. Er is daar een grote kunstmuur met wisselende exposities en de eer is nu aan de TEKENBENDE om te laten zien dat kinderen geweldige kunstwerken kunnen maken. 

De opdrachten waren o.a.: ontwerp een nieuw patroon voor je dekbedhoes, geef een olifant een nieuwe huid, portreteer de koninklijke familie, maak jouw versie van “de waterlelies” van de franse schilder Monnet, maak met zijn allen een groot vel bloemetjes behang (zie foto), enz.

Elke maandagmiddag komen 4 a 5 kinderen in de leeftijd variërend van 10 tot 13 jaar naar de Bakkersweg 66 in Maarn om onder leiding van Ad van Rijn los te gaan op gevarieerde thema’s.  

Het is altijd een gezellige bende onder zijn afdak of in zijn atelier, vandaar de naam TEKENBENDE.

U bent hierbij allemaal van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening met life muziek om 20.00 uur in het dorpscafe. Voor meer informatie mail: Ad van Rijn amivanrijngmail.com  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie