Tijdens het Kinderboekenweekfeest zijn er plaktattoos voor alle kinderen
Tijdens het Kinderboekenweekfeest zijn er plaktattoos voor alle kinderen De Bibliotheek Z-O-U-T

Kinderboekenweek: feestmiddag in de bieb

18 september 2023 om 12:23 Overig Deel je nieuws

Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) organiseert de Bibliotheek  

Z-O-U-T een Kinderboekenweekfeest voor kinderen vanaf 4 jaar. Het thema is dit jaar ‘bij mij thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Vier daarom de Kinderboekenweek ‘bij ons thuis’ in de bieb tijdens een feestelijke speur- en doemiddag!

Mijn bieb, mijn thuis  

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Kinderboeken laten kinderen kennismaken met verschillende vormen van ‘thuis’ en zo leren ze de wereld om zich heen kennen. Op woensdagmiddag 4 oktober zijn kinderen uitgenodigd zich thuis te voelen in de vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T tijdens een leuke speur- en doemiddag. Ook is er voor iedereen een stoere plaktattoo verkrijgbaar. De activiteiten starten om 15.00 uur. In Elst vindt deze feestmiddag plaats op donderdag 5 oktober. Meld je aan via www.bibliotheekzout.nl/kbw.

De bibliotheek is er voor iedereen

De Bibliotheek Z-O-U-T biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie