10 van de 14 kandidaten, van link naar rechts Wyke Smit (Utrecht), Joke Stoop (Utrecht), Klaas Werkhorst (Woerden), Harmke ten Dam (Utrecht), Aline te Linde (Huis ter Heide), Maarten Verkerk (Bunnik), Els Otterdam (Bunnik), Alex Nap (Utrecht), Martin Jansen (Odijk), Jaap van der Heijden Utrecht)
10 van de 14 kandidaten, van link naar rechts Wyke Smit (Utrecht), Joke Stoop (Utrecht), Klaas Werkhorst (Woerden), Harmke ten Dam (Utrecht), Aline te Linde (Huis ter Heide), Maarten Verkerk (Bunnik), Els Otterdam (Bunnik), Alex Nap (Utrecht), Martin Jansen (Odijk), Jaap van der Heijden Utrecht) Astrid Weij

Kandidatenlijst Waterschapspartij Water Natuurlijk HDSR bekend

27 november 2022 om 17:12 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag hebben de leden van Water Natuurlijk Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR), tijdens de regionale Ledenvergadering, de Kandidatenlijst vastgesteld. Met deze lijst gaat Water Natuurlijk de verkiezingen in voor de Waterschapsverkiezingen, die volgend jaar 15 maart plaats hebben.

“Als regionale afdeling van Waterschapspartij Water Natuurlijk zijn we harstikke blij en trots met deze mooie lijst. We hebben kandidaten vanuit de hele regio op de lijst staan voor een goede vertegenwoordiging, een goede verhouding vrouw/man, en qua ervaring en kennis is er ook veel diversiteit opgenomen in de lijst. Mooi om te zien dat zoveel leden van onze partij hun vinger opsteken om hun steentje bij te dragen, in tijden waarin het klimaat en biodiversiteit onder druk staan.” Zegt Rita Kuijsters, voorzitter van het regio bestuur van Water Natuurlijk.

De lijst wordt aangevoerd door Els Otterman. Els Otterman zegt “Op dit moment zijn we de grootste partij binnen HDSR met zeven zetels, waarvan één in het Dagelijks Bestuur van het Hoogheemraadschap. Ook na de verkiezingen blijven we graag de grootste. Dan kunnen we er voor blijven zorgen dat de groene stem goed vertegenwoordigd blijft. Op de lijst staan fantastische kandidaten waarmee we de tot aan de verkiezingen gaan campagnevoeren. Met hen ga ik met vertrouwen de verkiezingen in.”

Benieuwd wie al deze kandidaten zijn? En naar het verkiezingsprogramma van Water Natuurlijk HDSR 2023. Ga dan naar de website van www.waternatuurlijk.nl/de-stichtse-rijnlanden/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie