Brugklassers en online les: ‘Blijven doen wat je kunt in coronatijd’

6 februari 2021 om 07:15 Onderwijs Hanny van Eerden
Brugklassers Lotte Vink en Naud van der Linde.
Brugklassers Lotte Vink en Naud van der Linde.

HEUVELRUG Onderzoekers trekken regelmatig negatieve conclusies bij het onder de loep nemen van scholieren en online-onderwijs. Zowel docenten als leerlingen ondervinden dan ook zeker de nadelen van de coronamaatregelen. Slagvaardig blijven reageren op de inmiddels langdurige situatie kan echter erger voorkomen.

Nog steeds is een groot deel van de scholieren in staat om zich aan te passen en genoeg gelukkige momenten te ervaren. Zij ontlenen kracht aan blijven doen wat je kunt. Doorgaans krijgen deze scholieren ondersteuning vanuit het gezin. Daarnaast hebben zij positief ingestelde vrienden en worden zij goed gestimuleerd door professionals, waaronder ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.