Van uitstel komt geen afstel bij Cursusproject Amerongen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Van uitstel komt geen afstel bij Cursusproject Amerongen

6 sep, 07:30 Onderwijs
Bron: Cursusproject
Kersweg, mei 1945. Een lezing over Amerongen in oorlogstijd, gegeven door Harry Ruijs.
Kersweg, mei 1945. Een lezing over Amerongen in oorlogstijd, gegeven door Harry Ruijs.

AMERONGEN De cursussen, lezingen en andere activiteiten van Cursusproject Amerongen die gepland stonden in het voorjaar en de zomer, konden niet doorgaan. Covid-19 gooide roet in het eten van het gevarieerde programma. Het bestuur heeft hard gewerkt om voor alle cursussen en locaties te kijken wat binnen de maatregelen tóch mogelijk is en kwam zo tot een mooi aanbod voor dit najaar. De inschrijving voor de verschillende activiteiten is inmiddels geopend.

,,Ook bij ons ging in maart het slot er op, nadat duidelijk werd wat de impact was rondom het coronavirus”, vertelt Jolanda Boersma, voorzitter van Cursusproject Amerongen.

,,Het was onverantwoord geweest om door te gaan met onze planning. We hebben de cursussen geannuleerd en waren blij verrast dat de deelnemers eigenlijk allemaal wel oren hadden naar het verplaatsen naar een latere datum. Dat ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.