Hugo en Laura doen samen mee met de online zomercursus
Hugo en Laura doen samen mee met de online zomercursus Jacqueline Stark

Harlekijn gaat online

14 mei 2020 om 14:07 Onderwijs Deel je nieuws

Dit jaar kunnen we geen gewone Muziek op Schoot zomercursus geven. Daarom is er nu de online zomercursus.

De cursus bestaat uit 9 woensdagen waarop we nieuwe filmpjes plaatsen: 20, 27 mei, 3, 10, 17, 24 juni, 1, 8 en 15 juli. De filmpjes blijven tot eind augustus zichtbaar voor de deelnemers.

Bij Muziekcentrum Harlekijntje werken drie docenten. Elke docent maakt een eigen welkoms- en afscheidsliedje. Verder maken we filmpjes in de volgende categorieën:

activiteiten met instrumentjes
seizoensliedjes
bewegingsactiviteiten
kijkactiviteiten, zoals klassiek met knuffels
activiteiten met materiaal
aanraakspel, massageliedjes
kiekeboespel

Activiteiten kunnen in meerdere categorieën vallen.

Muziek-op-Schoot is een ouder-kindactiviteit, we hopen dat de deelnemers 1x per week (of vaker) samen met hun kind hun eigen Harlekijntjesessie samenstellen. Ze kunnen er een duidelijk afgebakende activiteit van maken, die je nog kunt afsluiten met samen wat drinken, net als na de lessen. Tussen het welkomsliedje en het afscheidsliedje kunnen ze uit elk van de categorieën iets kiezen. In de beschrijving bij elk filmpje staat vermeld wat je nodig hebt om aan die activiteit mee te doen.

Omdat afstand en dag waarop wordt lesgegeven voor de online cursus geen bezwaar is, kan iedereen meedoen! Ook deelnemers die in kinderopvang werken zijn van harte welkom.

De filmpjes staan op een verborgen website achter de Harlekijntjewebsite. De filmpjes zijn alleen zichtbaar voor de deelnemers aan de zomercursus.

De cursus kost €40,- meer info en aanmelden op www.harlekijntje.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie