Studenten
Studenten Robin van Lonkhuijsen

Keuzegids 2020: 'TMO Fashion Business School opnieuw TOP-opleiding'

Onderwijs

DOORN  In de Keuzegids Hbo 2020 is TMO Fashion Business School voor de vijfde keer op rij verkozen tot TOP-opleiding. Met 84 van de 100 te behalen punten behoort TMO tot de top van de Nederlandse Hogescholen.

De Keuzegids meldt: ,,Het studiesucces is hoog en de studenten zijn heel tevreden. TMO kan rekenen op een complimentje van de experts."

RESULTATEN De resultaten van de Nederlandse Studenten Enquête werden vorige week al gepubliceerd. Inmiddels is ook de ranking van hogescholen bekend. De algemene tevredenheid over de opleiding is een 8,6 en het overgrote deel van de studenten zou de opleiding aanbevelen aan anderen. De TMO-studenten zijn met name te spreken over de inhoud van de opleiding en de voorbereiding op de beroepsloopbaan. Beiden werden met een 8,2 beoordeeld.

Eén van de belangrijkste factoren waarop TMO het goed doet is de verbinding met de branche waarvoor de hogeschool opleidt en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast investeert TMO in persoonlijk en up-to-date beroepsonderwijs, kwaliteit en hoge studenttevredenheid.

KEUZEGIDS Ieder jaar verschijnt de Keuzegids Hbo om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De Keuzegids Hbo baseert zijn ranglijst onder andere op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE).

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 10 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 16 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52