Doe Maarn Mee-proces draait op volle toeren: spreiding voorzieningen derde optie

29 jul, 07:00 Nieuwbouw
De vrijwilligers van Doe Maarn Mee in het zonnetje gezet. Rechts Ronald Letema.
De vrijwilligers van Doe Maarn Mee in het zonnetje gezet. Rechts Ronald Letema.

MAARN Het lijkt stil rond het Doe Maarn Mee-proces. Niets is minder waar, aan de tekentafels van de Doe Maarn Mee-vrijwilligers wordt hard gewerkt. ,,Uit alle informatie en reacties die we hebben ontvangen op de scenario’s Alles op het Trompplein (AOT) en Alles op de Planetenbaan (AOP), blijkt dat het spreiden van de voorzieningen op een groter draagvlak kan rekenen dan volledig centraliseren op één locatie.”

Een scenario ‘spreiden’, waarbij scholen/kinderopvang gescheiden worden van dorpshuis, bibliotheek en sporthal, wordt nu uitgewerkt tot op hetzelfde niveau als de in mei aan de inwoners gepresenteerde scenario’s AOT en AOP. ,,Het eind mei afgeronde masterplan is 1 juni als tussenfase ingediend bij de gemeenteraad, met het verzoek om tijdens het zomerreces door te werken. De raad heeft hiermee i..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.