‘Sportlaan kan nieuwbouw niet aan’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Sportlaan kan nieuwbouw niet aan’

2 feb, 15:30 Nieuwbouw
Hans Dirksen
VVD-wethouder Rob Jorg.
VVD-wethouder Rob Jorg.

DRIEBERGEN Bewoners van de Sportlaan en omgeving hebben nu ook formeel bezwaar gemaakt tegen de woningbouwplannen van de gemeente. Als het aan woonwethouder Rob Jorg (VVD) ligt, komen er aan het einde van de doodlopende straat maar liefst 49 nieuwe woningen. Dat betekent bijna een verdubbeling van het huidige aantal huizen. Volgens omwonenden gaat dat de draagkracht van het buurtje ver te boven. 

In hun zienswijze waarschuwen de bezwaarmakers opnieuw, dat de huidige parkeer- en verkeersproblemen uit de hand zullen lopen, als de gemeente vasthoudt aan het aantal van 49 nieuwe woningen. Nu al is de Sportlaan onoverzichtelijk en chaotisch. Inwoners schetsen een beeld van smalle doorgangen tussen links en rechts geparkeerde auto’s. Bestelbussen en vuilniswagens moeten regelmatig f..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.