Stichting Kraaybeek wordt niet opgeheven

11 jan, 14:30 Nieuwbouw
Michiel Schaaij
Afbeelding

DRIEBERGEN De kou tussen de bewonersvereniging van het woonoord Kraaybeek en het bestuur van zorginstelling Warande lijkt uit de lucht. De rechtszaak over de opheffing van de antroposofische stichting die de appartementen verhuurt, is door Warande ingetrokken. Van haar kant is de bewonersvereniging akkoord gegaan met de bouw van nieuwe appartementen in het middensegment.

Uit een rondzendbrief van de bewonersvereniging, die eind vorige week werd verspreid, blijkt dat de opbrengst van de nieuwbouw ten goede komt aan de renovatie van vrijkomende sociale appartementen in het huidige woonoord. De bewonersvereniging zegt verder, dat dankzij het akkoord met Warande het karakter van het antroposofische woonoord niet langer ter discussie staat.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.