Politieke onrust over oude gemeentewerf - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Politieke onrust over oude gemeentewerf

17 nov, 13:21 Nieuwbouw
Pixabay
Archieffoto ter illustratie
Archieffoto ter illustratie

MAARN Is de Heuvelrugpolitiek nog op tijd om woningbouwplannen voor de voormalige gemeentewerf en de oude brandweerkazerne bij te sturen? Die vraag kwam maandagavond op tafel tijdens een digitale raadsbijeenkomst. Raadsleden Erik van Buiten (D66) en Dick Karssen (ChristenUnie) willen bekijken of er geen andere keuze mogelijk is, dan dertien woningen in de vrije sector. Wellicht gaan ze de voltallige gemeenteraad om een uitspraak daarover vragen. 

Met de plannen die nu uitgewerkt worden, dreigt er ,,meer van hetzelfde” gebouwd te worden en vissen senioren en starters achter het net, vrezen Van Buiten en Karssen. Ze willen daarom dat de gemeente met de omwonenden gaat praten om hun mening te verkennen. Ze hopen dat er op die manier tot een andere mix van woningen voor de percelen aan de Jacob van Wassenaerlaan en de Bakkersweg g..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.