Soroptimistclub vraagt met lindeboom dorpsakker De Parel aandacht voor groot thema - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de regio Doorn

Soroptimistclub vraagt met lindeboom dorpsakker De Parel aandacht voor groot thema

12 jan, 07:20 Natuur en milieu Dorpsakker De Parel
Nog twee scheppen aarde en de Linde staat op dorpsakker. Hanneke HIetink klaart de klus met leerlingen van De Regenboogschool.
Nog twee scheppen aarde en de Linde staat op dorpsakker. Hanneke HIetink klaart de klus met leerlingen van De Regenboogschool.

HEUVELRUG Een nieuwe linde siert dorpsakker De Parel. Het planten van deze boom staat symbool voor een veel groter project vertelt lid van Soroptimistclub Utrechtse Heuvelrug Hanneke Hietink. ,,Bomen hebben een veelzijdig belang, het is de grootste groene plant die zowel tijdens de groei als na snoei of kap energie geeft. Het is een onmisbare schakel in de natuurlijke cyclus.” Het verhaal ver..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Doorn en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Doorn en omstreken.