Muziek op de Deel start weer - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Muziek op de Deel start weer

29 nov, 13:00 Muziek
Rita Dollmann, Merlijn Doomernik
Het ensemble omlijst de vertelling van Pauline Broekema in De dochter van Meijer.
Het ensemble omlijst de vertelling van Pauline Broekema in De dochter van Meijer.

MAARSBERGEN Nu kleine podia weer toegestaan zijn, gaat de voorstelling ‘De dochter van Meijer’ op De Deel in Maarsbergen door. Op zondag 29 november worden twee voorstellingen gegeven om 15.00 en om 17.00 uur. Aleid van Beuningen van de Stichting Concerten op de Deel vertelt: ,,We zijn blij dat het weer kan, het is een bijzonder verhaal dat geprogrammeerd staat in het kader van 75 jaar vrijheid.”

Van Beuningen vervolgt: ,,Voor het hele seizoen zijn afspraken voor voorstellingen gemaakt en per datum kijken we of het binnen de coronamaatregelen mogelijk is om deze door te laten gaan. We merken dat ons publiek het fijn vindt om in de buurt met veelal vertrouwde gezichten in de zaal een middag uit te zijn. Ook al is het zonder de gezellige borrel met napraat ietsje anders dan anders.”

MUZIEK De..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.