Andries Top 2000, mooie muziek in de laatste week van het jaar - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Andries Top 2000, mooie muziek in de laatste week van het jaar

27 nov, 16:18 Muziek
Henny Jansen
Afbeelding

AMERONGEN In de Andrieskerk in Amerongen vinden op zondag de diensten plaats van de Protestantse Wijkgemeente Amerongen. Door corona zijn die diensten nu door maximaal 30 mensen live bij te wonen, de rest sluit digitaal aan. Zes mannen besloten iets extra’s te doen buiten de zondagsdiensten om en organiseren nu de Andries Top 2000.

Eén van die zes is René Cornelisse: ,,De laatste weken van het jaar zijn altijd bijzonder, juist in de kerk. En dit jaar denken we dat iets extra troostrijks geen kwaad kan, dus zijn we bezig een mooi muziekprogramma te maken, de Andries Top 2000. Met de meest inspirerende nummers, gekozen door onze gemeenteleden en iedereen die dat wil. Alles mag, we hopen zo een brede muzieklijst te krijgen. ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.