Presentatie cd vol gevoel en emotie - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Presentatie cd vol gevoel en emotie

1 nov, 07:12 Muziek
John van Hese
Wout Nijland tijdens één van zijn optredens
Wout Nijland tijdens één van zijn optredens

DRIEBERGEN Wout Nijland is vanaf zijn kinderjaren al bezig met muziek en zang. Dit bleef echter een nevenactiviteit in zijn drukke werkzame jaren. Velen in de regio kennen hem nog van de roemruchte band The Jeans, de Goud van Oud festivals in Doorn, Wijk en Utrecht en van de vele Indische Passar Malams. Na zijn pensionering ging hij aan de slag als singer/songwriter.

Steeds vaker klonk de roep om een cd. En die cd is er gekomen met direct al jubelende recensies. Op 8 november zal zijn cd ‘Uit mijn leven’ met vooral luisternummers officieel worden gepresenteerd in Theater Calypso te Wijk bij Duurstede. Een gesprek met een entertainer/zanger die veel gevoel en emotie in zijn werk legt.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.