Programma Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug bekend

25 aug, 17:49 Muziek
Muziekfestival Heuvelrug
Afbeelding

DRIEBERGEN Naar aanleiding van de maatregelen in verband met het COVID-19 virus heeft het bestuur besloten het Muziekfestival dit jaar in aangepaste vorm te organiseren. Op deze manier hopen ze bezoekers van de Open Monumenten Dagen en muziekliefhebbers toch te kunnen laten genieten van muziek in monumenten. 

Zaterdag 12 september om 16.45 uur in de Grote Kerk van Driebergen concerteert het OttoMani strijkkwartet met Bas Verheijden. Op het programma in dit Beethovenjaar het strijkkwartet Op. 95 (’Serioso’) en het feestelijke tweede pianokwintet van Dvorak. Strijkkwartet OttoMani bestaat uit Pauline Terlouw, Guus Fabius, Annoesjka Cabo en Amerentia van der Kooij.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.