Latin Beats 25-up danceparty
Latin Beats 25-up danceparty Latin Beats

LATINBEATS! 25-up danceparty in Driebergen

Muziek Deel je nieuws

ZATERDAG 21 SEPTEMBER is er weer een BEATS-danceparty in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen. De SummerBeats en WinterBeats danceparty's zijn al jarenlang drukbezochte feesten. Deze zomer echter geen SummerBeats, maar een Latijns-Amerikaans "zusje" daarvan: LatinBeats. Heerlijk swingende zonnige muziek, met een stevige scheut ‘Sexy Latin’.

Latin festivals zijn al razendpopulair in de grote steden. Hoogste tijd dus om ook de Utrechtse Heuvelrug haar eigen Latin-feest te geven! Je kunt bij Bergse Bossen binnen dansen en buiten lekker loungen. Een verrukkelijk zwoele na-zomeravond zou natuurlijk fantastisch zijn. Maar als het een beetje fris is, gaan gezellig de vuurschalen aan.

De DJ’s
DJ Caramelo opent de avond. Deze jongen heeft de ‘Latin Beats’ letterlijk in zijn bloed zitten. Geboren in Latijns-Amerika, Peru om precies te zijn, maar opgegroeid in Nederland. De combinatie van salsa lessen, zijn bezoeken aan Zuid-Amerika  en het luisteren en uitzoeken van muziek, heeft hij hem een heel eigen stijl opgeleverd. Caramelo draait al jaren op salsa dansscholen, salsafeesten en in discotheken in Groningen en  Peru. En op 21 september komt hij Driebergen eens even lekker opwarmen!

DJ Jonas van der Vlugt (a.k.a DJ J-Nasty) is de headliner van de avond, al sinds 1994 achter de decks te vinden en bijna nooit een weekend thuis. Een echte old skool DJ die ook de microfoon niet schuwt. Een crowd pleaser met de verbale skills van een stand-up comedian. Een DJ die een zesde zintuig heeft ontwikkeld voor het lezen van zijn publiek. Jonas kan snel en technisch mixen, is bedreven in een diversiteit aan tricks, maar bovenal staat de interactie met zijn publiek centraal.

J-Nasty draait ook tijdens de 538 DJ’s On Tour en bij Die Verrückte Stunde, bekend van Evers Staat op! Deze DJ krijgt probleemloos elk publiek in beweging. Tijdens LatinBeats kun jij je de hele avond laven aan zijn skills. Je waant je in Latijns-Amerika… met opzwepende muziek… soepel dansende lijven… broeierige blikken… cocktails.. Afijn: only hot summer tunes en sexy Latin! De perfecte manier dus om de zomer nog even wat te verlengen.

Voor meer info & tickets: www.bergsebossen.nl/latinbeats

 

 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ gisteren
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01