Eigenaren Firma Haalboom zien pensioen in rook opgaan: ‘Gelukkig hebben we elkaar nog’

28 september 2022 om 13:23 Mensen Babs Bouwman
Paola Haalboom en Bart Joosten zijn waanzinnig dankbaar voor alle mensen die meeleven.
Paola Haalboom en Bart Joosten zijn waanzinnig dankbaar voor alle mensen die meeleven.

DOORN Toen eigenaar Bart Joosten van de Firma Haalboom maandagmorgen voor zijn pand stond, leek het nog mee te vallen. ,,Mensen denken dat we open kunnen.” Maar alles is nat en zit onder het roet. Er zitten grote gaten in het dak en de muren. De brandweer moest die maken om de brand te kunnen blussen. De Haalboom-eigenaren zijn de brandweer enorm dankbaar voor hun inzet, die zeker twaalf uur in touw zijn geweest met blussen. Ondanks verslagenheid en groot verdriet zetten Paola en Bart het liefst de schouders eronder. Maar ze kunnen en mogen het pand niet in.

,,We zijn druk bezig met een nieuwe locatie.” Bart Joosten wil het liefst zo snel mogelijk de winkel op een ander plek openen. Als het even kan in de buurt van de Kampweg. Uit het huidige pand is niets meer bruikbaar, alles is nat of zit onder het roet. Heel misschien kunnen ze de loods opengooien voor verkopen, maar die ruimte is heel koud. Toc..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.