Unieke onderscheiding voor zwemtrainer Steven Hulst - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Unieke onderscheiding voor zwemtrainer Steven Hulst

22 sep, 07:19 Mensen
John Beringen
Steven Hulst (r) ontvangt uit handen van Marius van Zeijts de zilveren speld alsmede de oorkonde.
Steven Hulst (r) ontvangt uit handen van Marius van Zeijts de zilveren speld alsmede de oorkonde.

DRIEBERGEN In de Kinderboerderij in Driebergen vond zaterdag de traditionele jaaropening plaats van zwemvereniging De Zwoer. Steven Hulst mocht tijdens die plechtigheid de zogenaamde Zilveren speld in ontvangst nemen vanwege zijn grote betrokkenheid als trainer bij de zwemvereniging. De zilveren speld is een onderscheiding die sporadisch wordt uitgereikt door de Koninklijke Nederlandse Zwembond. 

Na de opening nam Marius van Zeijts, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Zwembond en vice-president van de Europese zwembond het woord. Als eerste merkt hij op bijzonder verheugd te zijn vanwege het ‘wij-gevoel’ dat hij bespeurt bij de aanwezige leden van de zwemvereniging. ,,Dat is iets waarmee iedere vereniging staat of valt”, laat hij weten. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.