Jan en Luut zestig jaar getrouwd: ‘Ik ging haar even opvrolijken’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Jan en Luut zestig jaar getrouwd: ‘Ik ging haar even opvrolijken’

25 sep, 07:04 Mensen
John Beringen
Het jubilerende echtpaar samen met burgemeester Naafs
Het jubilerende echtpaar samen met burgemeester Naafs

LEERSUM Jan van Vulpen en Luut Veldhuizen traden 20 september precies 60 jaar geleden in het huwelijk. Burgemeester Frits Naafs kwam persoonlijk langs om het echtpaar te feliciteren met deze mijlpaal.

Jan weet nog precies hoe het begon. ,,Ik ging met een paar vrienden stappen en hoorde iets over een meisje dat in Leusden woonde. Het bleek Luutje te zijn en ze zat op dat moment een beetje in de put. Ik besloot haar een beetje op te vrolijken.” Dat deed hij dusdanig goed dat het stel verkering kreeg en uiteindelijk trouwde. ,,Het had in de nacht voor onze trouwdag gevroren, maar we hadden wel ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.