Thijs komt jongerenwerk versterken: ‘Jongerenruimte is een oefenplek voor later’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Thijs komt jongerenwerk versterken: ‘Jongerenruimte is een oefenplek voor later’

11 dec, 06:46 Mensen
Hubert van Zanten
Thijs en Marianne in The Lounge Leersum.
Thijs en Marianne in The Lounge Leersum.

LEERSUM Op de hoek van De Binder, vlakbij de parkeerplaats zit een trap naar beneden. Wat veel mensen niet weten is dat deze trap leidt naar de jongerenruimte ‘The Lounge’. Na schooltijd kunnen jongeren hier langskomen voor een kopje thee en gezelligheid. In de ruimte zijn veel dingen te doen: tafeltennissen, tafelvoetballen, poolen of darten. Er wordt ook gewoon TV gekeken of spelletjes gedaan op de Playstation.

Marianne Leenders is een bekend gezicht, zij werkt al ruim vier jaar als jongerenwerker in Leersum en Amerongen. Sinds kort heeft zij versterking gekregen van Thijs Blok. Hij vertelt: ,,Tijdens mijn opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlening liep ik stage bij jongerenruimte ‘DJOI’ in Driebergen. Daarna ben ik eerst de horeca ingegaan. Ik was bedrijfsleider bij een restaurant. Ik vond he..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.