Voor ieder kind een cadeautje met kerst - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Voor ieder kind een cadeautje met kerst

2 dec, 10:00 Mensen
Babs Bouwman
Jim Hoekstra (l), Kimberley Prenger en Reinier van Kuyk hopen op een geslaagde actie en een mooi cadeautje voor ieder kind.
Jim Hoekstra (l), Kimberley Prenger en Reinier van Kuyk hopen op een geslaagde actie en een mooi cadeautje voor ieder kind.

HEUVELRUG Kimberley Prenger wilde iets doen voor kinderen van gezinnen die het moeilijk hebben. Daarom nam ze contact op met Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. Bestuurslid Reinier van Kuyk verwees haar naar speelgoedwinkel Planet Happy in Driebergen, vanwege de succesvolle actie van vorig jaar. Zo kwam de bal aan het rollen. Aangevuld met een donatie van Stichting Woon- en Zorgwensen werd de basis gelegd om alle kinderen van Voedselbank cliënten te verrassen met een cadeautje met kerst. Een mooie samenwerking.

Kimberley Prenger las over een echtpaar dat zich ieder jaar inzet om Sint-cadeautjes in te zamelen voor arme mensen. ,,Ik vond het zo fijn idee dat mensen niet alleen aan zichzelf, maar ook aan anderen denken”, vertelt Prenger. Normaal geeft ze via facebook een like, maar nu dacht ze: ,,Waarom moet het hierbij stoppen? Waarom kom ik niet zelf in actie?” Vrijwel direct kreeg ze een reactie van d..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.