Documentaire over liefdesleven van dakloos paar: ‘Schrijnend voorbeeld van falende zorg’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Documentaire over liefdesleven van dakloos paar: ‘Schrijnend voorbeeld van falende zorg’

25 okt, 09:30 Mensen
Daan Bleuel
Chanou van Kalleveen (rechts) en Lisa Hukker, klaar om de eerste opnamen te maken.
Chanou van Kalleveen (rechts) en Lisa Hukker, klaar om de eerste opnamen te maken.

HEUVELRUG/REGIO De 20-jarige studente ‘Communications and Multimedia Design’ Chanou van Kalleveen maakt -samen met Lisa Hukker- een documentaire over het liefdesleven van een Arnhems daklozenpaar. De productie gaat ‘Gehavend’ heten.

,,In deze documentaire staat de liefde van Björn (45) en Inge (65) centraal’’, vertelt Van Kalleveen in de hal van sporthal De Korf waar ze een baantje als PR-functionaris heeft: ,,Zij hebben ontzettend veel meegemaakt, zijn uit elkaar geweest, maar hebben elkaar ook teruggevonden. We denken dat deze documentaire gemaakt moet worden om de vooroordelen over daklozen uit de wereld te he..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.