‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’

9 december 2022 om 07:11 Maatschappelijk John Beringen
V.l.n.r. Bezoekster Annemarie, activiteigenbegeleider Carlien Hoogendijk en gastvrouw Karin: ,,De Inloop is supergezellig"
V.l.n.r. Bezoekster Annemarie, activiteigenbegeleider Carlien Hoogendijk en gastvrouw Karin: ,,De Inloop is supergezellig"

DOORN Het is begin volgend jaar feest, want in januari bestaat de Inloop in Doorn tien jaar. In de aanloop naar dit jubileum vertelt activiteitenbegeleider Carlien Hoogendijk, die drie jaar werkzaam is bij de Inloop, er meer over. 

Er heerst een gezellige bedrijvigheid op Sitio 197 waar de Inloop is gevestigd. Carlien beziet het tevreden en geeft af en toe tips aan de mensen die creatief aan het werk zijn. ,,De Inloop is indertijd opgezet vanuit Kwintes”, laat ze weten. ,,De opzet hiervan kun je het beste omschrijven als een ontmoetingsplek voor iedereen uit Doorn en omgev..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.