Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’

1 oktober 2022 om 07:04 Maatschappelijk Wendy Appel
Wethouder Oyevaar onthult het bord met de namen van de sponsors.
Wethouder Oyevaar onthult het bord met de namen van de sponsors.

DRIEBERGEN ,,Een primeur voor de Utrechtse Heuvelrug.” Met deze woorden opende wethouder Karin Oyevaar zaterdag de vernieuwde speeltuin aan de Beelaerts van Bloklandstraat, samen met het bestuur van Stichting Speeltuinen Driebergen. Oyevaar prees de samenwerking van inwoners en gemeente die leidde tot deze mooie speeltuin. ,,Een goed voorbeeld voor dergelijke initiatieven elders binnen de gemeente.”

Geholpen door buurtkinderen, onthulde de wethouder een houten bord met de namen van de sponsors erop. De opening van de vernieuwde speeltuin werd feestelijk omlijst. Onder meer door een springkussen, drankjes en hapjes, een ijskar en een loterij met prijzen die door lokale ondernemers waren gedoneerd. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.