Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby

4 jul, 07:20 Maatschappelijk
Wendy Appel
Flip Buurmeijer schreef het boekje 'Mannen en hun Hobby'.
Flip Buurmeijer schreef het boekje 'Mannen en hun Hobby'.

DRIEBERGEN Vraag een man naar zijn hobby en hij begint enthousiast te praten. Zelfs de meest zwijgzame persoon vertelt vol vuur over zijn geliefde bezigheid. ,,Fascinerend”, vindt Flip Buurmeijer. Hij verdiepte zich in het verschijnsel hobby en schreef hierover het boekje ‘Mannen en hun hobby’. Op 10 juli presenteert Buurmeijer zijn boek.

,,De overgave waarmee mannen hun hobby uitoefenen, intrigeert me al jaren”, vertelt Buurmeijer, gepensioneerd psychotherapeut. ,,Als ik een volwassen man met zijn hobby bezig zie, dan zie ik ook het jongetje van vroeger. Of hij nou Puchs rijdt of gitaar speelt. Ik vraag mezelf dan af wat voor jongetjes dat waren. En het tegenovergestelde, als ik jongetjes zie spelen: wat worden dat later voor v..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.