Donderdag werd het totaalbedrag overhandigt door Femke en Sophie, aan Linda van de Cliniclowns
Donderdag werd het totaalbedrag overhandigt door Femke en Sophie, aan Linda van de Cliniclowns CBS Coolsma

CBS Coolsma overhandigt 3485,24 euro aan Cliniclowns

23 mei 2021 om 11:52 Maatschappelijk

DRIEBERGEN Leerlingen van de CBS Coolsma school in Driebergen hebben donderdag een cheque met een totale waarde van 3485,24 euro overhandigt aan de stichting Cliniclowns. Dit bedrag is bij elkaar verdiend doordat leerlingen verschillende acties hielden op Koningsdag. 

De leerlingen kwamen in actie tijdens Koningsdag voor Cliniclowns. In de onderbouw deden ze dat door met de hele klas te sjoelen, en daarmee zoveel mogelijk punten te verzamelen. In de midden- en bovenbouw gleden alle kinderen over een levensgrote opblaasbare sjoelbak met water. Dit leverde uiteindelijk het totaalbedrag van 3485,24 euro op. 

Donderdag 20 mei was het zover en werd het totaalbedrag overhandigt aan Linda van Cliniclowns. De overhandiging werd gedaan door Femke en Sophie, leerlingen van de school. ,,Een bedrag om trots op te zijn! Helaas konden de clowns er niet zelf bij zijn om de cheque in ontvangst te nemen, daarom hadden zij speciaal voor alle kinderen een filmpje opgenomen om hen te bedanken’’, aldus CBS Coolsma. 

Afbeelding
advertentie
advertentie