‘Wandelen heeft heel veel voordelen’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Wandelen heeft heel veel voordelen’

7 mei, 07:03 Maatschappelijk
Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond
De bossen in onze gemeente zijn heerlijk om in te bewegen.
De bossen in onze gemeente zijn heerlijk om in te bewegen.

HEUVELRUG Vanaf zondag 9 mei start op zes plekken in onze gemeente de Wandelchallenge Utrechtse Heuvelrug. Geschikt voor iedereen die onder begeleiding van een wandeltrainer aan zijn of haar conditie wil werken in de prachtige bossen die onze regio rijk is. En dat gezellig in groepsverband. De challenge bestaat uit twaalf wekelijkse trainingen en wordt afgesloten met een wandeling van ongeveer vijf kilometer met alle deelnemers van de diverse locaties.

De Wandelchallenge Utrechtse Heuvelrug is een initiatief van de buurtsportcoaches van Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Samen met Ellen Abbringh van ‘Abbringh en Stigter Leefstijl en Lopen’ is de opzet tot stand gekomen: ,,We wonen in de perfecte omgeving om te wandelen. De bossen zijn een heel geschikte en uitnodigende trainingsomgeving. Als je sporten eigenlijk niet zo leuk vindt, maar ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.