‘Zonnebloem is gewoon een fantastische organisatie’

1 mei, 14:26 Maatschappelijk
John Beringen
Henk ter Wal, via de laptop in gesprek met burgemeester Frits Naafs.
Henk ter Wal, via de laptop in gesprek met burgemeester Frits Naafs.

DOORN Voor de 52ste keer zijn er weer loten te koop voor de Zonnebloemloterij. Burgemeester Frits Naafs gaf het officiële startschot door als eerste hiervoor vijf loten te kopen. De transactie geschiedde middels een online verbinding met penningmeester Henk ter Wal. Het feit dat er geen sprake was van een persoonlijk contact en de conversatie via het scherm moest worden gevoerd, maakte de gezelligheid en de ontspannen sfeer er niet minder om.

Burgemeester Naafs laat weten zeer vereerd te zijn dat het hem te beurt valt om de loterij van start te laten gaan. Hij onderschrijft het belang van het werk van de Zonnebloem en zegt toe de actie te promoten via Facebook en Twitter. ,,Je moet ook rekenen dat de corona voor iedereen het hele sociale en maatschappelijke leven op buitengewoon ingrijpende wijze in de war gooit”, laat hij weten. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.