Maartje (22) benut coronaperiode voor schrijven eerste boek - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Maartje (22) benut coronaperiode voor schrijven eerste boek

27 jan, 06:32 Maatschappelijk
Metty Wassink
Maartje Bregman (22) benutte de coronaperiode om haar passie uit te dragen.
Maartje Bregman (22) benutte de coronaperiode om haar passie uit te dragen.

DRIEBERGEN Blogger, influencer en student fysiotherapie Maartje Bregman publiceerde onlangs haar eerste boek ‘De kracht van teruggeven’. Met dit schrijversdebuut benutte zij haar vele vrijgekomen uren in coronatijd.

Ideeën over een duurzamere leefomgeving en mentale en fysieke gezondheid had Maartje al jaren. „Dit niet alleen voor mijzelf of mijn 25.000 volgens op Instagram, maar voor iedereen die een toekomstbestendig pad wil uitstippelen”, zegt zij. „Want dat lukt ook op eigen initiatief. Zo kun je een verschil maken voor de planeet én meer persoonlijk geluk ervaren.”

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.