Kerstwensboom in Doorn: ‘Help elkaar in donkere dagen’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Kerstwensboom in Doorn: ‘Help elkaar in donkere dagen’

11 dec, 13:16 Maatschappelijk
John Beringen
Jan Hamer toont de kaart die ingevuld kan worden
Jan Hamer toont de kaart die ingevuld kan worden

DOORN Nu de kerst nadert, wordt eenieder temeer geconfronteerd met de beperkingen door de corona maatregelen. De Maartenskerkgemeente Doorn heeft echter een actie bedacht die tot doel heeft om mensen, binnen de richtlijnen van de RIVM, een hart onder de riem te steken waarbij men ook ‘hemelse helper’ (engel) kan zijn voor een ander: de zogenaamde ‘Kerst-Wens-Boom’. Rob Hamer, vrijwilliger bij de Maartenskerkgemeente, vertelt er meer over.

Deze week zal in Doorn huis aan huis ons blad ‘Kruispunt’ worden verspreid. Daarin zal men een bijlage aantreffen met twee afbeeldingen, namelijk een kerstbal en een engel. Als iemand een wens heeft, kan hij of zij dat invullen op de kerstbal en als iemand iets wil doen of betekenen voor een ander dan kan dat ingevuld worden in het vakje van de engel. Deze kaarten kunnen ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.