Ilse wil deze kerst wat mooier maken: ‘Iedereen verdient een lichtpuntje’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Ilse wil deze kerst wat mooier maken: ‘Iedereen verdient een lichtpuntje’

7 dec, 06:47 Maatschappelijk
Wilco Willemse
Ilse is blij met de reacties die ze krijgt. Haar overbuurvrouw bracht al een paar mooie pakketten.
Ilse is blij met de reacties die ze krijgt. Haar overbuurvrouw bracht al een paar mooie pakketten.

HEUVELRUG Het zijn de donkere dagen voor kerst. En dit jaar kijken meer mensen dan ooit uit naar lichtpuntjes. Wat eerder zo gewoon leek, is dit jaar bijzonder speciaal. En voor wie lichtpuntjes al minder gewoon zijn, ook in coronaloze jaren, lijken die nu verder weg dan ooit. Juist voor die mensen wil de Amerongse Ilse van Cappelle iets moois doen dit jaar. Daarom richtte ze afgelopen week Twinkle Heuvelrug op, want iedereen in Utrechtse Heuvelrug verdient met Kerstmis een lichtpuntje.

Met Twinkle hoopt Van Cappelle wat extra blijdschap te brengen en anderen te inspireren om extra om te kijken naar elkaar: ,,Gelukkig is december voor heel veel mensen een maand van gezelligheid, geborgenheid en feest. Eerst Sinterklaas, dan Kerstmis en later nog Oud en Nieuw, het kan niet op. Maar als je eenzaam bent, in echtscheiding ligt of je kinderen groeien op in armoede, dan ziet zo’n ma..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.