'Iedereen is anders, iedereen heeft talent'

4 jul, 15:31 Maatschappelijk
Victor Schutijser
Wethouder Hans Waaldijk kwam naar De Delerij om samen met John T. Ludance stil te staan bij de plek die de talenten verdienen.
Wethouder Hans Waaldijk kwam naar De Delerij om samen met John T. Ludance stil te staan bij de plek die de talenten verdienen.

DRIEBERGEN Het was Wereldvluchtelingendag op zaterdag 20 juni. In dat kader hebben Stichting Vluchtelingkinderen/De Delerij, Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug, Even Serieus, Foto Film Victor en de Bibliotheek Z-O-U-T met medewerking van Regio 90 de handen ineen geslagen om ‘ongehoorde talenten’ een podium te bieden. Op de symbolische tijd van 2 voor 12 werd het web overspoeld met de multimediale en multiculturele productie 'Ongehoorde Talenten. Anders zijn op de Heuvelrug'. Op dezelfde tijd heeft Regio 90 de productie op TV gelanceerd. De hele verdere week was het programma te zien op deze zender.

Ondanks dat we dit jaar 75 jaar vrijheid herdenken, blijkt dat helaas nog steeds niet iedereen even vrij en gelijk is. Bij de Eurowinkel, onderdeel van De Delerij in Driebergen, werkt een mooi kleurrijk team van mensen die zijn geboren op een andere plek in de wereld, en om één of andere reden hun vaderland hebben verlaten. Zij zoeken met behulp van o.a. Stichting Vluchtelingkinderen een nieuwe..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.