FNV Belastingservice helpt bij aangifte.

Maatschappelijk Deel je nieuws

   Deskundige vrijwilligers van FNV Belastingservice staan de komende tijd weer klaar om leden te helpen met hun belastingaangifte. Op verschillende locaties kan men op afspraak terecht voor de aangifte inkomstenbelasting 2019, voorlopige aanslag 2020 en het aanvragen of wijzigen van toeslagen. Het invullen gebeurt in de maand maart en april en kan zowel in Scherpenzeel in de Breehoek als in Woudenberg in Kerkelijk centrum de Voorhof gedaan worden. Ook is er weer de mogelijkheid om overdag uw aangifte te laten invullen. FNV leden kunnen een afspraak maken met de FNV-Belastingservice op een van de volgende manieren:

Voor  Maarn en Maarsbergen  e.o.

Via Internet:  Op  www.afspraakmakenfnv.nl  of www.fnv.nl/belastingservice kunnen leden vanaf 3 februari 2020 tot uiterlijk 20 april 2020 zelf een afspraak maken.

Telefonisch:  Vanaf 3 februari 2020 kan via telefoonnummer 088-3680368 op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur een afspraak worden gemaakt.

Via e-mail:  Als leden een bericht sturen naar fnv.invulhulp.wberg.szeel@gmail.com wordt er via e-mail contact opgenomen om een afspraak te maken.

Vergeet  niet de bevestiging van de afspraak en uw persoonlijke machtigingscode van de belastingdienst mee te nemen naar de afspraak. Zonder deze code kunt u niet geholpen worden.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 30 minuten geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 11 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby gisteren
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel gisteren
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30