Afbeelding
Danny van der Linden

'Het zijn altijd gezellige en een beetje rommelige ochtenden'

30 juli 2019 om 13:59 Maatschappelijk

DRIEBERGEN Een groep jonge knutselliefhebbers kwam dinsdagochtend bij elkaar bij Buurthuis De Brug in Driebergen. Zij namen deel aan de Kinderknutselochtend die werd georganiseerd. Het buurthuis organiseert in de schoolvakanties met enige regelmaat activiteiten voor de jeugd. ,,Het zijn altijd gezellige en een beetje rommelige ochtenden", vertelt Evita Hendriks namens het buurthuis. De deelnemende kinderen waren tussen de twee en twaalf jaar oud. 

Buurthuis De Brug is een plek in de buurt De Wildbaan in Driebergen waar mensen elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Zo wordt er samen gekookt en gegeten en zijn er creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Ook is er een speciale mannenclub. De heren komen met enige regelmaat bij elkaar om onder het genot van een drankje te luisteren naar elkaars verhalen of om een uitstapje te maken.

ONGEDWONGEN SFEER Buurthuis De Brug is ontstaan in 2014 omdat steeds meer ouderen thuis blijven wonen. Met het buurthuis ontstond er in Driebergen een plek om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. In de loop der jaren is het buurthuis uitgegroeid tot een plek waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen.

Wegens zwangerschapsverlof is De Brug overigens op zoek naar tijdelijke vervanging. Mensen met interesse in de functie van medewerker (m/v) Buurthuis kunnen de vacature bekijken op www.iszdebrug.nl of contact opnemen via info@buurthuisdebrug.com

advertentie
advertentie