Afbeelding
Bibliotheek Z-O-U-T

Lezing over bomen in Doorn

9 juni 2023 om 12:22 Lokaal Deel je nieuws

In vele religies nemen bomen een prominente plaats in. In het Oude Testament is daar de boom des levens in het Paradijs. Bomen komen voor in sprookjes, mythen en sagen. Er zijn nagelbomen, heilige bomen, knopenbomen, Mariabomen. Weet jij hoe oud de oudste boom is? Of hoe hoog de hoogste? Wat voor geneeskrachtige werking hebben de bomen? Het grootste probleem voor een verhaal over bomen is de keuze uit de duizenden boeiende anekdotes en memorabele volksverhalen. Jan Snijders durft het aan en kiest de beste verhalen uit.

Aanmelden

De lezing ‘Over bomen’ door Jan Snijders vindt plaats op woensdag 14 juni van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Z-O-U-T in Doorn en is gratis bij te wonen. Graag vooraf aanmelden. Dit kan per e-mail: doorn@bibliotheekzout.nl, per telefoon: 0343 415 566, of aan de balie in de bibliotheek.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

advertentie
advertentie