Rehoboth Jubileert!

8 juni 2023 om 18:06 Lokaal Deel je nieuws

Rehoboth, een kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Driebergen, onderdeel van Silverein, viert op 17 juni 2023 haar 75-jarig bestaan. 

Bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers, bestuursleden én de buurt worden verrast met een kort, maar feestelijk programma.

Samen – Jong voor Oud 

Verpleeghuis Rehoboth is prominent aanwezig de Hogesteeg in Sterrenbos. De bewoners zijn regelmatig ‘aan de wandel’ door de wijk en iedereen kent het huis. Buren zijn belangrijk en zorg voor elkaar hoort daarbij. 

Op 17 juni zijn dan ook alle buurtbewoners en vooral de kinderen welkom van 10.00 tot 12.00 uur op het voorplein van Rehoboth voor een glas limonade of een kopje koffie.

Met spelletjes, een letterspeurtocht, grabbelton, kleine rommelmarkt en verkoop van door bewoners gemaakte sieraden en haakwerk is er van alles te zien en te beleven. 

Ook is er voor diegenen die meer willen betekenen voor de specifieke bewonersgroep een informatiestand m.b.t. vakantiewerk, vrijwilligerswerk of een baan binnen Rehoboth. 

Voor mensen met dementie is (persoonlijke) aandacht erg belangrijk en kan hulp van buiten  - al is het maar een uurtje in de week - een groot verschil maken in welzijn en welbevinden. 

U bent van harte welkom!

In de middag is er een speciaal programma voor bewoners en genodigden in de tuin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie